Ο Καφενές
Η Ωραία Ελλάς
Οικοδεσπότες
Σύνδεσμοι


Το ΣΔΟΕ και τα τρία γουρουνάκια
2723 αναγνώστες
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011
14:25

Η φωτογραφία που βλέπετε αριστερά δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία στο Photoshop. Υπάρχει όντως νυχτερινό κέντρο «Τα τρία γουρουνάκια» και βρίσκεται στο Κολωνάκι (αν δεν κάνω λάθος). Αυτά τα «Τρία γουρουνάκια» που λέτε, μαζί με αρκετά άλλα μαγαζιά, «λουκετώθηκαν» για δύο μέρες λόγω παρατυπιών που ανακάλυψε το ΣΔΟΕ.

Που και που ακούμε καμιά τέτοια είδηση, για να φανεί ότι κάτι κινείται, ότι κάτι κάνει η κυβέρνηση. Όλοι ξέρουμε τι πάρτυ διαφθοράς γίνεται τη νύχτα. Βάζουμε κι εμείς βέβαια το χεράκι μας. Εγώ ας πούμε, δε θυμάμαι ποτέ να πήρα την απόδειξη από το τραπέζι όταν βγαίνω για ποτάκι. Γενικά –δυστυχώς- δεν έχω αυτή τη συνήθεια με τις αποδείξεις… Μόνο να γκρινιάζω ξέρω.

Επιστρέφουμε στα… γουρουνάκια μας. Ο παραλληλισμός είναι αναπόφευκτος. Στη θέση του ΣΔΟΕ (ή όπως λέγεται τώρα) ο λύκος. Μια φορά κι ένα καιρό λοιπόν…

 

 

http://www.drseeng.com/2011/01/blog-post_07.html#more

 

Σχόλια

08/01 14:47  Λουκρητια
Χαχαχαχαχαχα,Θ Ε Ι Κ Ο!Μονο η Χιονατη λειπει,ντυμενη Παγκαλος,να παιζει την παρθενα,που δεν ξερει τπτ απ'το εγκλημα!Οι κακοι,διεφθαρμενοι πολιτες απ'τη μια,,που προσπαθουσαμε να τον διαφθειρουμε,αυτος ο αθωος απ'την αλλη.
08/01 15:02  gerodimos
Τα 3 γουρουνάκια πακέτο όλα μαζί, μου φέρνουν κάτι από Πάγκαλο!
08/01 15:40  Λουκρητια
Υπερβολες!Εχει "κοψει" λιγακι τον τελευταιο καιρο,αλλα το ιπποποταμισιο του μεγεθος εξακολουθει να το εχει ατοφιο!
09/01 03:53  gerodimos
Καλώς τον μάγκα τον μπερμπατιάρη το αλάνι τον γίγαντα τον Ydroxoo.
Καλώς ήρθες αξαδελφάκο.
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις