Ο Καφενές
Η Ωραία Ελλάς
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Οικοδεσπότες
Σύνδεσμοι


Παγκόσμιο Ρεκόρ Θράσους
857 αναγνώστες
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011
02:36

 

Οι Πολιτικοί μας δεν είναι ούτε καν …αξιοθρήνητοι!  Απλά είναι…Σιχαμένοι!  Τους παρακολουθούμε πώς ψάχνουν απεγνωσμένα να ξεφύγουν από την Παγίδα μέσα στην οποίαν έπεσαν ώστε από τη μια πλευρά να πάρουν τα αναγκαία μέτρα για να “Πέσει το Παραδάκι των 90 δις” ένα μέρος από το οποίο θα καταλήξει σίγουρα στις τσέπες τους, αλλά και που θα τους κοστίσουν Πολιτικά την Καριέρα τους… από την άλλη αλληλοκαρφώνονται για να γλιτώσει ο κάθε ένας το τομάρι του!

Μέχρι που ο Παπαδήμος αναγκάστηκε να δηλώσει δημόσια στον Γιωργάκη να φροντίσει τη διαδοχή του για να μπορέσουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να συγκεντρωθούν λίγο στα καθήκοντά τους! πό την άλλη πλευρά, η ΝΔ έχει μπλέξει και γνωρίζει ότι όσο παρατείνεται η θητεία της Κυβέρνησης Παπαδήμου, χάνει και τους λίγους αγορασμένους ψήφους που έχει εξασφαλίσει από την Παιδαριώδη Κυβέρνηση του Γιωργάκη…

Το θράσος τους δεν έχει όρια…θα πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες γράφοντας στην Ιστορία ότι κατέχουν το “Παγκόσμιο Ρεκόρ  Θράσους”.  Να έχουν “Πτωχεύσει”  και να έχουν “Ξεπουλήσει” ένα Πλούσιο Κράτος και να επιμένουν οι…ίδιοι να συνεχίσουν να το “Κυβερνούν”!

Τελειώσατε “κύριοι”…Χωνέψτε το…

 

http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=33575

  

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις