Ο Καφενές
Η Ωραία Ελλάς
Οικοδεσπότες
Σύνδεσμοι


ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ
1610 αναγνώστες
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012
16:39
Σχόλια

28/01 07:56  paok4
Γειά σου Αννούλα του χιονιά!
28/01 21:29  Λουκρητια
Αμαν ρε Κοσμα!Δεν κρυβεται πλεον η καψουρα σου για την Αννουλα,χαχαχαχαχαχα.
28/01 22:00  gerodimos
Κάτσε να γίνουν οι εκλογές Λούκρη να δούνε όλοι αυτοί της θεωρίας που θα πάνε!

Καλά τελικά ρε συ Λούκρη στα Γαλλικά πως το λένε αυτό το Άι πηδήξου?
28/01 22:34  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Va t' en faire foutre...
28/01 22:54  gerodimos
Ευχαριστώ 30φυλλε!
29/01 13:06  .........
Aννννν-άξιοι πολιτικοί ΚΟΠΡΙΤΕΣ...

"Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο, τόνισε."
29/01 13:14  .........
29/01 16:15  Λουκρητια
Τριανταφυλλε,πιπερι!Χαχαχαχα.
28/03 16:35  Λουκρητια
«Στρατό» 53 συμβούλων μετακίνησε η Άννα στο υπουργείο Ανάπτυξης

Άδειες καρέκλες, κλειστά γραφεία και έρημοι όροφοι είναι η εικόνα που παρουσιάζει το κτίριο του Υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι.

Όχι επειδή το υπουργείο Παιδείας έπεσε «θύμα» του Μνημονίου, αντιθέτως επειδή ο νέος υπουργός, Γιώργος Μπαμπινιώτης, χρειάζεται μόνον πέντε συμβούλους, ενώ η νυν υπουργός Ανάπτυξης και πρώην υπουργός Παιδείας, σύμφωνα με πληροφορίες...
του newpost.gr, είχε στη δούλεψή της 53!

Η στρατιά συμβούλων της κυρίας Διαμαντοπούλου μετακινήθηκε στο νέο υπουργείο με αποτέλεσμα το κτίριο του Αμαρουσίου να μείνει στην κυριολεξία άδειο καθώς τα γραφεία Τύπου και των Δημοσίων Σχέσεων, όπου απασχολούνταν οι περισσότεροι συνεργάτες της κυρίας Διαμαντοπούλου είναι «κλειστά» πλέον.

Ο κ. Μπαμπινιώτης από τη μεριά του αρκέστηκε σε πέντε μόνον συμβούλους, ειδήμονες στα εκπαιδευτικά ζητήματα και με πολυετή πείρα υιοθετώντας έτσι την πρωτόγνωρη για πολλούς υπουργούς αντίληψη ότι μια ικανή (και ανέξοδη για να μιλήσουμε και με αριθμούς) ομάδα συνεργατών μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε ένα κομβικής σημασίας υπουργείο.

Στο Ανάπτυξης, από την άλλη, οι 53 σύμβουλοι της υπουργού είναι τόσο απαραίτητοι που μετακινήθηκαν στο σύνολο τους την επόμενη κιόλας μέρα της αλλαγής σκυτάλης στα νέα κτίρια με το ανάλογο κόστος φυσικά για το Δημόσιο καθώς είθισται οι αμοιβές στους ειδικούς συνεργάτες να είναι υψηλές.

Αναστασία Γαλάνη

Από newpost
Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις