Ο Καφενές
Η Ωραία Ελλάς
Οικοδεσπότες
Σύνδεσμοι


Deutsche Welle: "Αστρονομικό το χρέος της Γερμανίας!"
1930 αναγνώστες
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012
11:23

Mετά από χρόνια αναπτυξιακής πορείας (πέρσι 3%) και εξαγωγικής φρενίτιδας η Γερμανία όχι μόνο δεν μείωσε το δημόσιο χρέος της αντιθέτως το αύξησε κάτι που δείχνει ότι και αυτοί δεν καταφέρνουν να παράγουν περισσότερα από όσα ξοδεύουν.

Αυτούς ποιός θα τους τιμωρήσει; Με ποιό δικαίωμα επιδιώκουν την οικονομική γενοκτονία του ελληνικού λαού; Πότε θα αντιδράσουμε και θα σταματήσουμε να είμαστε κορόιδα;

Το σχετικό ρεπορτάζ το φιλοξενεί η ίδια η Deutsche Welle, απόδειξη ότι οι ίδιοι οι Γερμανοί κατά βάθος ανησυχούν και μάλιστα αρκετά για το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, φοβούμενοι ότι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Όταν μάλιστα το ποσοστό του χρέους επί του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ) ανέρχεται στο 83%, τη στιγμή που η Συνθήκη της Λισαβόνας προβλέπει ως ανώτατο όριο το 60%, δεν καταλαβαίνουμε πως επιτρέπουν οι πολιτικοί μας σε αυτή τη χώρα να προκαλεί την καταστροφή μας και να μην μιλάμε καθόλου.

Σύμφωνα με αυτό, το δημόσιο χρέος της Γερμανίας υπερβαίνει τα 2 τρισεκατομμύρια ευρώ όπως έδειξαν τα στοιχεία του 2011. Για το 2012 οι προβλέψεις μιλούν ότι το χρέος θα ξεπεράσει τα 2,2 τρισεκατομμύρια ευρώ, αν πιστέψουμε την ακρίβεια των υπολογισμών του Ινστιτούτου Παγκόσμιων Οικονομικών του Κιέλου.

Φυσικά το χρέος αυτό είναι αστρονομικό, και σίγουρα προκαλεί μεγαλύτερο δέος από τα 300 δισεκατομμυριάκια της Ελλάδος. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε πλανητική απειλή.


defencenet.gr

http://www.analitis.com/index.php?option=com_content&view=article&id=33713:16-09-2012-08-02-27&catid=36:frontnews&Itemid=97

Το σχόλιό σας

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις